ŻYWNOŚĆ MODYFIKOWANA Subscribe to this list

| Select titles to:
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka]. Publisher: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Availability: Copies available for reference: [CZ 615] (1).
  Checked out (1).
Place hold
Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Hans-Ulrich Grimm ; [tłumaczenie Katarzyna Jurczak]. Edition: Wyd. 2.Publisher: Białystok : Wydawnictwo Vital, 2015. Availability: Copies available for reference: [CZ 613.2] (1). Place hold
Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. Edition: Wyd. 1, dodruk 1.Publisher: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018. Other title: Główne składniki żywności.Online Access: Click here to access online | Spis treści Availability: Copies available for loan: [M-107439] (1).
  Copies available for reference: [CZ 613.2] (1).
Place hold
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. Edition: Wydanie 1, dodruk 1.Publisher: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018. Other title: Biologiczne właściwości składników żywności.Online Access: Okładka Availability: Copies available for reference: [CZ 613.2] (1).
  Checked out (1).
Place hold
E 213 : tabele dodatków i składników chemicznych czyli wiesz co jesz / Bill Statham ; [tł. Katarzyna Tryc]. Edition: Wyd. 2 (skrócone).Publisher: Warszawa : Wydawnictwo RM, 2012. Other title: Chemical maze - shopping companion | Tabele dodatków i składników chemicznych, czyli wiesz co jesz | Wiesz co jesz | E 213 wiesz co jesz?.Online Access: Click here to access online Availability: Copies available for reference: [CZ 613.2] (1). Place hold
Globalne i regionalne problemy ochrony środowiska : praca zbiorowa / red. nauk. Waldemar Polak, Tadeusz Noch. Publisher: Gdańsk : Wydawnictwo Gdańskiej Wyższej Szkoły Administracji, 2006. Availability: Copies available for reference: [CZ 502/504] (1). Place hold
Globalne zarządzanie bezpieczeństwem żywnościowym na przełomie XX i XXI wieku / Katarzyna Marzęda-Młynarska. Publisher: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2014. Availability: Copies available for reference: [CZ 338] (1). Place hold
Inteligencja ekologiczna : jak wiedza o ukrytych oddziaływaniach tego, co kupujemy, może wszystko zmienić / Daniel Goleman ; przeł. Andrzej Jankowski. Publisher: Poznań : Dom Wydawniczy "Rebis", 2009. Availability: Copies available for reference: [CZ 159.95/.953] (1). Place hold
Konsument na rynku - postawy i decyzje zakupowe / pod red. Elżbiety Wolanin Jarosz. Publisher: Jarosław : Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Techniczno-Ekonomicznej im. ks. Bronisława Markiewicza, 2010. Availability: Copies available for reference: [CZ 366] (1). Place hold
Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Jerzy Molenda. Publisher: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010. Availability: Copies available for loan: [M-098660] (1).
  Copies available for reference: [CZ 613.2] (1).
Place hold
Ochrona prawna człowieka i jego środowiska wobec ekspansji organizmów genetycznie zmodyfikowanych w prawie wspólnotowym i międzynarodowym / Piotr Krajewski. Publisher: Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, cop. 2010. Availability: Copies available for reference: [CZ 342.7] (1). Place hold
Sektor pierwotny a strategia i polityka konsumpcji żywności / Kazimierz Meredyk, Anna Iwacewicz-Orłowska, Joanna Omieciuch, Dorota Sokołowska ; Wyższa Szkoła Finansów i Zarządania w Białymstoku. Publisher: Białystok : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Finansów i Zarządzania, 2016. Online Access: Okładka | Spis treści Availability: Copies available for reference: [CZ 338] (1). Place hold
System prawa żywnościowego / Małgorzata Korzycka, Paweł Wojciechowski. Edition: Stan prawny na 1 lutego 2017 r.Publisher: Warszawa : Wolters Kluwer, 2017. Availability: Copies available for reference: [CZ 346] (1). Place hold
Współczesne zagrożenie patogenami biologicznymi / Tadeusz Płusa. Publisher: Warszawa ; Piaseczno : Medpress, 2015. Online Access: Okładka Availability: Copies available for reference: [CZ 616] (1). Place hold
Log in to create new lists.

Powered by Koha