Biblioteka Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego
Log in to your account
Search
Library catalog
Title
Serial title
Author
Subject
ISBN
Series
Call number
Go
Advanced search
Authority search
New books
Subject list
Sections in lectorium
×
Log in to your account
Login:
Password:
W polu Login wpisz numer PESEL.
Haslo to numer indeksu lub karty bibliotecznej.
Home
›
Lists
›
Public lists
›
Contents of
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
New list
|
Download list
Send list
Print list
Sort by:
Default sorting
Author
Title
Call number
Copyright date
Ascending
Descending
|
Select titles to:
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
Publisher:
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016.
Availability:
Copies available for reference:
[CZ 615] (1).
Checked out (1).
Place hold
Bezpieczeństwo żywności i żywienia : komentarz / red. nauk. Agnieszka Szymecka-Wesołowska ; [aut.] Andrzej Balicki [et al.].
Edition:
Stan prawny na 31 grudnia 2012 r.
Publisher:
Warszawa : Lex a Wolters Kluwer business, 2013.
Availability:
Copies available for reference:
[CZ 346] (1).
Place hold
Bezpieczeństwo żywnościowe strategiczną potrzebą ludzkości / Jerzy Małysz.
Edition:
Wyd. 2 zm.
Publisher:
Warszawa : AlmaMer. Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2008.
Availability:
Copies available for reference:
[CZ 338] (1).
Place hold
Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
Edition:
Wyd. 1, dodruk 1.
Publisher:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.
Other title:
Główne składniki żywności.
Online Access:
Click here to access online
|
Spis treści
Availability:
Copies available for loan:
[M-107439] (1).
Copies available for reference:
[CZ 613.2] (1).
Place hold
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
Edition:
Wydanie 1, dodruk 1.
Publisher:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.
Other title:
Biologiczne właściwości składników żywności.
Online Access:
Okładka
Availability:
Copies available for reference:
[CZ 613.2] (1).
Checked out (1).
Place hold
Globalne zarządzanie bezpieczeństwem żywnościowym na przełomie XX i XXI wieku / Katarzyna Marzęda-Młynarska.
Publisher:
Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2014.
Availability:
Copies available for reference:
[CZ 338] (1).
Place hold
Przeciwdziałanie patologiom na rynku żywności / pod redakcją naukową Agaty Lewkowicz, Wiesława Pływaczewskiego ; [recenzja Agata Tyburska ; tłumaczenie Joanna Narodowska].
Publisher:
Szczytno : Wyższa Szkoła Policji ; Olsztyn : Katedra Kryminologii i Polityki Kryminalnej. Wydział Prawa i Administracji. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 2015.
Availability:
Copies available for reference:
[CZ 343] (1).
Place hold
Sektor pierwotny a strategia i polityka konsumpcji żywności / Kazimierz Meredyk, Anna Iwacewicz-Orłowska, Joanna Omieciuch, Dorota Sokołowska ; Wyższa Szkoła Finansów i Zarządania w Białymstoku.
Publisher:
Białystok : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Finansów i Zarządzania, 2016.
Online Access:
Okładka
|
Spis treści
Availability:
Copies available for reference:
[CZ 338] (1).
Place hold
Socio-economic potential on the Polish-Ukrainian border / Krzysztof Rejman, Vasyl Kravciv (ed.) ; The Bronislaw Markiewicz State Higher School of Technology and Economics in Jaroslaw, Institute of Regional Research of the NAS of Ukraine in Lviv, Association of Polish-Ukrainian Institute in Jaroslaw.
Publisher:
Jarosław ; Lwów : Publishing House of The Bronisław Markiewicz State Higher School of Technology and Economics in Jarosław, 2017.
Availability:
Copies available for reference:
[CZ 339] (1).
Place hold
Światowa gospodarka żywnościowa : batalia o przyszłość rolnictwa / Tony Weis ; [z jęz. ang. przeł. Katarzyna Makaruk].
Publisher:
Warszawa : Polska Akcja Humanitarna, 2011.
Availability:
Copies available for hold on place:
[M-085701] (1).
Place hold
The Oxford handbook of modern diplomacy / edited by Andrew F. Cooper, Jorge Heine and Ramesh Thakur.
Edition:
First published in paperback.
Publisher:
Oxford : Oxford University Press, 2015.
Other title:
Modern diplomacy.
Availability:
Copies available for loan:
[M-113566] (1).
Copies available for reference:
[CZ NOWOŚCI 327] (1).
Place hold
Współczesne problemy w zarządzaniu organizacjami / pod red. Wiktora Adamusa ; Krakowska Szkoła Wyższa im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego.
Publisher:
Kraków : Krakowskie Wydawnictwo Edukacyjne - Oficyna Wydawnicza AFM, 2008.
Online Access:
Okładka
|
Click here to access online
Availability:
Copies available for loan:
[M-054671] (7).
Copies available for reference:
[CZ 005.95/.96] (2).
Checked out (1).
Place hold
Log in
to create new lists.
Loading
Powered by
Koha
Languages:
English
Polski