BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI Subscribe to this list

| Select titles to:
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka]. Publisher: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Availability: Copies available for reference: [CZ 615] (1).
  Checked out (1).
Place hold
Bezpieczeństwo żywności i żywienia : komentarz / red. nauk. Agnieszka Szymecka-Wesołowska ; [aut.] Andrzej Balicki [et al.]. Edition: Stan prawny na 31 grudnia 2012 r.Publisher: Warszawa : Lex a Wolters Kluwer business, 2013. Availability: Copies available for reference: [CZ 346] (1). Place hold
Bezpieczeństwo żywnościowe strategiczną potrzebą ludzkości / Jerzy Małysz. Edition: Wyd. 2 zm.Publisher: Warszawa : AlmaMer. Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2008. Availability: Copies available for reference: [CZ 338] (1). Place hold
Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. Edition: Wyd. 1, dodruk 1.Publisher: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018. Other title: Główne składniki żywności.Online Access: Click here to access online | Spis treści Availability: Copies available for loan: [M-107439] (1).
  Copies available for reference: [CZ 613.2] (1).
Place hold
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. Edition: Wydanie 1, dodruk 1.Publisher: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018. Other title: Biologiczne właściwości składników żywności.Online Access: Okładka Availability: Copies available for reference: [CZ 613.2] (1).
  Checked out (1).
Place hold
Globalne zarządzanie bezpieczeństwem żywnościowym na przełomie XX i XXI wieku / Katarzyna Marzęda-Młynarska. Publisher: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2014. Availability: Copies available for reference: [CZ 338] (1). Place hold
Przeciwdziałanie patologiom na rynku żywności / pod redakcją naukową Agaty Lewkowicz, Wiesława Pływaczewskiego ; [recenzja Agata Tyburska ; tłumaczenie Joanna Narodowska]. Publisher: Szczytno : Wyższa Szkoła Policji ; Olsztyn : Katedra Kryminologii i Polityki Kryminalnej. Wydział Prawa i Administracji. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 2015. Availability: Copies available for reference: [CZ 343] (1). Place hold
Sektor pierwotny a strategia i polityka konsumpcji żywności / Kazimierz Meredyk, Anna Iwacewicz-Orłowska, Joanna Omieciuch, Dorota Sokołowska ; Wyższa Szkoła Finansów i Zarządania w Białymstoku. Publisher: Białystok : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Finansów i Zarządzania, 2016. Online Access: Okładka | Spis treści Availability: Copies available for reference: [CZ 338] (1). Place hold
Socio-economic potential on the Polish-Ukrainian border / Krzysztof Rejman, Vasyl Kravciv (ed.) ; The Bronislaw Markiewicz State Higher School of Technology and Economics in Jaroslaw, Institute of Regional Research of the NAS of Ukraine in Lviv, Association of Polish-Ukrainian Institute in Jaroslaw. Publisher: Jarosław ; Lwów : Publishing House of The Bronisław Markiewicz State Higher School of Technology and Economics in Jarosław, 2017. Availability: Copies available for reference: [CZ 339] (1). Place hold
Światowa gospodarka żywnościowa : batalia o przyszłość rolnictwa / Tony Weis ; [z jęz. ang. przeł. Katarzyna Makaruk]. Publisher: Warszawa : Polska Akcja Humanitarna, 2011. Availability: Copies available for hold on place: [M-085701] (1). Place hold
The Oxford handbook of modern diplomacy / edited by Andrew F. Cooper, Jorge Heine and Ramesh Thakur. Edition: First published in paperback.Publisher: Oxford : Oxford University Press, 2015. Other title: Modern diplomacy.Availability: Copies available for loan: [M-113566] (1).
  Copies available for reference: [CZ NOWOŚCI 327] (1).
Place hold
Współczesne problemy w zarządzaniu organizacjami / pod red. Wiktora Adamusa ; Krakowska Szkoła Wyższa im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego. Publisher: Kraków : Krakowskie Wydawnictwo Edukacyjne - Oficyna Wydawnicza AFM, 2008. Online Access: Okładka | Click here to access online Availability: Copies available for loan: [M-054671] (7).
  Copies available for reference: [CZ 005.95/.96] (2).
  Checked out (1).
Place hold
Log in to create new lists.

Powered by Koha