Normal view MARC view ISBD view
Author: Molenda, Jerzy.
Title: Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Jerzy Molenda.
Publisher: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010.
Description: 338, [1] s. : il. ; 24 cm.
ISBN: 9788377170236.
Title notes: Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik akademicki dla studentów kierunków medycyna weterynaryjna, zootechnika, nauka o żywności i innnych.
Subject(s): Żywność pochodzenia zwierzęcego -- mikrobiologia -- podręczniki akademickie
Alt Author: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław). Wydawnictwo
List(s) this item appears in: ŻYWNOŚĆ MODYFIKOWANA | NIETOLERANCJA POKARMOWA
Item type Current location Call number Status Date due
Książka Czytelnia Medyczna CZ 613.2 Dostępne na półce w Czytelni Medycznej
Książka Magazyn M-098660 Available

Powered by Koha