Normal view MARC view ISBD view
Title: Zmiany w sektorze żywnościowym po rozszerzeniu UE / [red. Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek, Iwona Szczepaniak ; tł. Witold Czartoryski ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Series: Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej: nr 57
Publisher: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007.
Description: 270, [2] s. : il., err. ; 24 cm.
ISBN: 9788389666932.
Title notes: Pracę zrealizowano w ramach tematów: Polski sektor żywnościowy w pierwszych latach członkostwa oraz Wpływ funduszy strukturalnych Unii Europejskiej na rozwój regionów wiejskich w pierwszych latach członkostwa. Ogólna koncepcja wsparcia tego rozwoju w latach 2007-2013 środkami funduszy strukturalnych i funduszu kohezji.
Na okł. : Program wieloletni 2005-2009.
Materiały na konferencję w Wigrach w dniach 13-16 czerwca 2007 r.
Bibliogr. przy większości prac.
Dokument dostępny również online.
Tł. art. zagranicznych z jęz. ang.
Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- Kraje Unii Europejskiej -- 1990- -- konferencje
Alt Author: Drożdż, Jadwiga
Mroczek, Robert
Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Czartoryski, Witold
Online Resources: Click here to access online
Item type Current location Call number Status Date due
Książka Magazyn M-097597 Available (Zamówienia tylko do Czytelni Głównej)

Powered by Koha