Normal view MARC view ISBD view
Title: Athenaeum : Polska w świecie / redaktor naczelny Miłosz P. Wnuk.
Frequency: Kwartalnik,
Publisher: Toruń : Wydawnictwo Adam Marszałek, 1997-.
Description: 24 cm.
ISSN: 1505-2192.
Other Title: Athenaeum. Polish Political Science Studies [Other title].
Title notes: Od vol. 10 podtytuł: political science.
Od vol. 21 (2009) podtytuł: polskie studia politologiczne.
Od 2011 w numerach anglojęzycznych podtytuł równoległy: Polish political science studies.
Redaktorzy: od 2001? Marek Chmaj od 2006 red. Roman Bäcker, od 2015 Bartłomiej Michalak.
Od 2013 każdy czwarty numer w roku jest wydawany w całości w języku angielskim jako „Athenaeum. Polish Political Science Studies”.
Bibliografia przy artykułach.
Od vol. 14/15 (2006) w każdym tomie : Polska bibliografia politologiczna.
Od Vol 61 (2019) dodatkowa numeracja zeszytów: 61 (1)/2019.
dostępne online.
Tekst polski, angielski, streszczenia angielskie, polskie.
Skorowidz obejmujący wszystkie publikacje jakie ukazały się w "Athenaeum" w latach 1997-2003 (numery 1-11) w: vol. 12 (2004).
Subject(s): Nauki polityczne -- czasopisma
Stosunki międzynarodowe -- 1989- -- czasopisma
Czasopisma polskie -- Polska -- Toruń -- 1990-
Alt Author: Wnuk, Miłosz P. (1936-2014)
Chmaj, Marek (1969- )
Bäcker, Roman (1955- )
Michalak, Bartłomiej (1980- )
Wydawnictwo Adam Marszałek
Polska bibliografia politologiczna
Analytics: Show analytics
Online Resources: Click here to access online | Click here to access online
Item type Current location Call number Vol info Status Date due
Czasopismo MagCA CA-49 1997: [Vol.] 1 Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo MagCA CA-49 1998: Vol. 2 Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo MagCA CA-49 1999: Vol. 3 Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo MagCA CA-49 2000: Vol. 4 Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo MagCA CA-49 2001: Vol. 6-7 Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo MagCA CA-49 2002: Vol. 8-9 Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo MagCA CA-49 2003: Vol. 10 Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)

This is a serial

There are 1 subscription(s) associated with this title.

At library:

This subscription is closed.

Call number: CA - 49

Subscription from: 01/01/1997 to: 31/12/2002

Call number: CA - 49

The 20 latest issues for this subscription:

Issue # Date Status Note
Vol. 8 (2002) 31/12/2002 Arrived
Vol. 6-7 (2001) 31/12/2001 Arrived
Vol. 2 (1998) 31/12/1998 Arrived
[Vol.] 1 (1997) 31/12/1997 Arrived

More details

Powered by Koha