Normal view MARC view ISBD view
Title: Studia z Polityki Publicznej = Public Policy Studies / Kolegium Ekonomiczno-Społeczne, Szkoła Polityki Publicznej. Szkoła Główna Handlowa w Warszawie ; redaktor naczelny Joachim Osiński.
Frequency: Kwartalnik
Publisher: Warszawa : Szkoła Główna Handlowa - Oficyna Wydawnicza, 2014-.
Description: 24 cm.
ISSN: 2391-6389.
Other Title: Public Policy Studies.
Title notes: Od 2017, 3=15 redaktor naczelny: Andrzej Zybała.
Bibliografia przy artykułach.
Od 2021 dodatkowa numeracja woluminów : Vol.8, No. 1, 2021.
Streszczenia angielskie.
Od 2020 [?] tekst i streszczenia w języku angielskim i polskim.
Od 2020 [?] / Kolegium Ekonomiczno-Społeczne. Szkoła Główna Handlowa w Warszawie.
Subject(s): Polityka publiczna -- Polska -- 1990- -- czasopisma
Polityka publiczna -- 1990- -- czasopisma
Polska -- polityka społeczna -- 1989- -- czasopisma
Polska -- polityka gospodarcza -- 1989- -- czasopisma
Czasopisma polskie -- 1990-
Alt Author: Osiński, Joachim (1950- )
Zybała, Andrzej
Szkoła Główna Handlowa (Warszawa). Kolegium Ekonomiczno-Społeczne
Szkoła Główna Handlowa (Warszawa). Szkoła Polityki Publicznej
Szkoła Główna Handlowa (Warszawa). Oficyna Wydawnicza
Analytics: Show analytics
Online Resources: Click here to access online
Item type Current location Call number Vol info Status Date due
Czasopismo MagCB CB-122 2014: nr 1-4 (1-4); braki: nr 2 (2) Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo MagCB CB-122 2015: nr 1-4 (5-8) Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo MagCB CB-122 2016: nr 1-4 (9-12) Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo MagCB CB-122 2017: nr 1-4 (13-16) Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo MagCB CB-122 2018: nr 1-4 (17-20) Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo MagCB CB-122 2019: nr 1-3 (21-23) Available (Zamówienia tylko do Czytelni Czasopism)
Czasopismo Czytelnia Czasopism CB-122 2020: 1-4 (25-28) Dostępne na półce w Czytelni Czasopism
Czasopismo Czytelnia Czasopism CB-122 2021: Vol. 8 no 1-4 Dostępne na półce w Czytelni Czasopism

Powered by Koha