Normal view MARC view ISBD view
Author: Trojanowski, Krzysztof (nauki filologiczne) [Autor].
Title: Świnie w kinie? : film w okupowanej Polsce / Krzysztof Trojanowski.
Publisher: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2018.
Edition: Wydanie I.
Description: 393, [1] strona : ilustracje ; 21 cm.
ISBN: 9788301201968.
Other Title: Film w okupowanej Polsce.
Title notes: Aneks.
Bibliografia na stronach 385-392.
Publikacja dofinansowana przez Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
Streszczenie w języku angielskim.
Subject(s): Wojna światowa (1939-1945) -- kino i wojna
Kino polskie -- 1929-1945
Wojna światowa (1939-1945) -- propaganda
Kino i propaganda -- Niemcy -- 1900-1945
Artyści -- Polska -- 1900-1945
Życie artystyczne -- Polska -- 1900-1945
Polska -- 1939-1945 (Okupacja niemiecka i sowiecka) -- kino i wojna
Alt Author: Wydawnictwo Naukowe PWN
Item type Current location Call number Status Date due
Książka Czytelnia Główna CZ NOWOŚCI 791 (Browse shelf (CZ NOWOŚCI 791)) Dostępne na półce w Czytelni Głównej
Książka Magazyn M-118894 Available

Powered by Koha