Normal view MARC view ISBD view
Author: Eberle, Dietmar [Autor].
Title: 9 x 9 : a method of design : from city to house continued / Dietmar Eberle ; managing editors Florian Aicher, Dietmar Eberle ; editorial team Franziska Hauser, Pascal Hofmann, Marcello Nasso, Stefan Roggo, Mathias Stritt ; translation from German into English Word Up!.
Publisher: Basel : Birkhäuser, © 2018.
Description: 541 stron : ilustracje ; 29 cm.
ISBN: 9783035606324; 9783035606331; 9783035610994.
Other Title: Nine by nine : a method of design : from city to house continued.
Title notes: Bibliografia na stronach 534-535.
Subject(s): Projektowanie architektoniczne -- filozofia
Projektowanie architektoniczne -- metodologia
Alt Author: Aicher, Florian (1954- )
Hauser, Franziska (1977- )
Hofmann, Pascal
Nasso, Marcello (1974- )
Roggo, Stefan (1983- )
Stritt, Mathias (1980- )
Word Up!
Birkhäuser Verlag
Online Resources: Spis treści
Item type Current location Call number Status Date due
Książka Czytelnia Główna CZ NOWOŚCI 72 (Browse shelf (CZ NOWOŚCI 72)) Dostępne na półce w Czytelni Głównej

Powered by Koha