Normal view MARC view ISBD view
Title: Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / pod redakcją Teresy Fortuny ; Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska.
Publisher: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2018.
Edition: Wydanie 3 poprawione i uzupełnione.
Description: 286, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
ISBN: 9788364758676.
Title notes: Bibliografia na stronach 277-280.
Subject(s): Żywność -- analiza -- podręczniki laboratoryjne
Alt Author: Fortuna, Teresa (1949- )
Bączkowicz, Małgorzata
Juszczak, Lesław
Sobolewska-Zielińska, Joanna
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków). Wydawnictwo
Item type Current location Call number Status Date due
Książka Czytelnia Medyczna CZ NOWOŚCI 613.2 Dostępne na półce w Czytelni Medycznej
Książka Magazyn M-111919 Checked out 31/10/2019

Powered by Koha