Normal view MARC view ISBD view
Author: Mikołajczyk-Bator, Katarzyna [Autor].
Title: Znaczenie roślinnych metabolitów wtórnych w kształtowaniu jakości sensorycznej i zdrowotnej produktów spożywczych z buraka ćwikłowego / Katarzyna Mikołajczyk-Bator.
Publisher: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2018.
Description: 165 stron : ilustracje ; 24 cm.
ISBN: 9788374179898.
Title notes: Bibliografia na stronach 148-161.
Badania zostały sfinansowane ze środków Narodowego Centrum Nauki przyznanych na podstawie decyzji numer
Streszczenie w języku angielskim.
Subject(s): Burak ćwikłowy
Rośliny -- metabolizm
Burak ćwikłowy -- jakość
Metabolity roślinne
Alt Author: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań)
Item type Current location Call number Status Date due
Książka Magazyn M-111868 Available
Książka Czytelnia Medyczna CZ 613.2 Dostępne na półce w Czytelni Medycznej

Powered by Koha