Normal view MARC view ISBD view
Title: Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
Publisher: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008.
Edition: Wyd. 2 uzup. i poszerz.
Description: 320, [1] s. : il. ; 24 cm.
ISBN: 9788371604973.
Title notes: Bibliogr. przy rozdz.
Dla technologów zatrudnionych w przemyśle mięsnym, rybnym garmażeryjnym oraz koncentratów spożywczych, a także dla studentów różnych studiów związanych z technologią żywności.
Subject(s): Żywność -- domieszki
Mięso -- produkcja i handel
Alt Author: Uchman, Waldemar (1940- )
Bilska, Agnieszka
Item type Current location Call number Status Date due
Książka Czytelnia Medyczna CZ 613.2 Dostępne na półce w Czytelni Medycznej

Powered by Koha