Normal view MARC view ISBD view
Author: Gawęcki, Jan.
Title: Białka w żywności i żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego ; [autorzy: Jan Gawęcki, Alicja Kawka, Zenon Kędzior, Józef Korczak, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Jan Pikul, Edward Pospiech, Bożena Stasińska].
Publisher: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016.
Edition: Wyd. 3 poprawione i uzupełnione.
Description: 125 s. : il. ; 24 cm.
ISBN: 9788371608315.
Title notes: Bibliogr. s. 122-125.
Subject(s): Białka w żywieniu człowieka
Żywność -- zawartość białek
Alt Author: Kawka, Alicja
Kędzior, Zenon
Korczak, Józef (1951- )
Piasecka-Kwiatkowska, Dorota
Pikul, Jan (1949- )
Pospiech, Edward
Stasińska, Bożena (1944- )
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo
Item type Current location Call number Status Date due
Książka Czytelnia Medyczna CZ NOWOŚCI 613.2 Dostępne na półce w Czytelni Medycznej

Powered by Koha