Normal view MARC view ISBD view
Author: Baryłko-Pikielna, Nina.
Title: Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska.
Publisher: Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2014.
Edition: Wyd. 2.
Description: 375 s. : il. ; 24 cm.
ISBN: 9788393542130.
Title notes: Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Publikacja dofinansowana przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Subject(s): Żywność -- analiza sensoryczna -- podręczniki akademickie
Alt Author: Matuszewska, Irena
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe
Item type Current location Call number Status Date due
Książka Czytelnia Medyczna CZ NOWOŚCI 613.2 Dostępne na półce w Czytelni Medycznej
Książka Wypożyczalnia P Checked out 31/10/2019

Powered by Koha