Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak ; Fundacja Edukacyjna Przedsiębiorczości.
Series: Przedsiębiorczość - Wydawnictwo Naukowe PWNAnalytics: Show analyticsPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 1999.Description: 299, [1] s. : il. ; 24 cmISBN:- 8301127570
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka KA Magazyn | M-059450 | Available | 10096569 | ||
Książka | Biblioteka KA Magazyn | M-047921 | Available | 10021616 | ||
Książka | Biblioteka KA Magazyn | M-051126 | Available | 10021612 | ||
Książka | Biblioteka KA Magazyn | M-068263 | Available | 10021611 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 299.
Analiza odchyleń sprzedaży, kosztów i wyników / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Analiza progu rentowności / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Analiza sprawozdań finansowych dla celów zarządczych / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Analiza wrażliwości zysku / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Analiza wskaźnikowa / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Analiza zyskowności jednostek wewnętrznych / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Cechy charakterystyczne branży hotelarskiej i gastronomicznej / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Kapitał pracujący / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Koszty-sprzedaż-zysk : wzajemne relacje / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Metody szacowania kosztów stałych i zmiennych / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Ocena decyzji inwestycyjnych / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Podstawowe pojęcia dotyczące kosztów / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Podstawy polityki cenowej / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Polityka cenowa w praktyce / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Rachunkowość ośrodków odpowiedzialności i budżetowanie / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Rentowność w hotelarstwie i gastronomii / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|
Zarządzanie zyskiem / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. by
Source: Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Availability:
No items available.
|