Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 / pod red. Jana Hasika i Jana Gawęckiego ; aut. Magdalena Białkowska [et al.].
Set: Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2000.Description: 339, [1] s. : il. ; 24 cmISBN:- 8301130911
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka KA Magazyn | M-102389 | Available | 20017797 | ||
Książka | Biblioteka KA Magazyn | M-102390 | Available | 20017796 | ||
Książka | Biblioteka KA Magazyn | M-005937 | Available | 10015850 | ||
Książka | Biblioteka KA Magazyn | M-003888 | Checked out | 31/10/2024 | 10015845 | |
Książka | Biblioteka KA Magazyn | M-004111 | Checked out | 05/09/2023 | 10015846 | |
Książka | Biblioteka KA Magazyn | M-060538 | Available | 10015534 |
Stanowi t. 2, t. 1 pt. Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów uczelni rolniczych i medycznych, którzy kształcą się w zakresie żywienia człowieka, lekarzy, dietetyków, technologów żywności i planujących żywienie w szpitalach, sanatoriach i domach opieki społecznej.